تبلیغات
آنلاین - آشنایی با مراحل ثبت شرکت حمل و نقل هوایی

آنلاین

حمل و نقل یکی از ارکان عمده تجارت بوده و بدون ترقیاتی که در امر حمل و نقل پیدا شده است، توسعه تجارت غیرممکن است. وسایل ارتباطی که امروز موجود است اقصی نقاط کره زمین را به یکدیگر نزدیک نموده و در مدت کوتاهی مال التجاره ها و محصولات صنعتی و کشاورزی را در دست همگان قرار می دهد.


به طور کلی حمل و نقل را می توان به سه رشته مهم تقسیم نمود: حمل و نقل دریایی، حمل و نقل هوایی و حمل و نقل زمینی که هر کدام از این سه رشته تقسیمات دیگری نیز دارند. امروزه حمل و نقل هوایی در داخل کشور تابع مقررات داخلی هر کشور است، ولی حمل و نقل بین المللی تابع مقررات قرارداد ورشو می باشد.
در ذیل راجع به ضوابط قانونی ثبت شرکت های حمل و نقل هوایی می پردازیم. قبل از هر چیز لازم به یادآوری است چنانچه در هر یک از مراحل ثبت شرکت با مشکل و یا سوالی مواجه شدید می توانید با همکاران ما در ثبت شرکت کارا تماس حاصل فرمایید.

    ثبت شرکت حمل و نقل هوایی

 بند 2 ماده 2 قانون تجارت تصدی به حمل و نقل را از راه هوا ، آب با به هر نحوی که باشد، معاملات تجاری محسوب می دارد. لذا از لحاظ اهمیتی که حمل و نقل در تجارت امروزی پیدا کرده است، بنگاه ها و موسسات عظیمی برای انجام آن به وجود آمده اند که هر کدام در رشته خود تخصصی دارند.
موضوعات فعالیت مربوط به حمل و نقل هوایی مستلزم اخذ مجوز از " سازمان هواپیمایی کشوری " می باشد.
شرایط و مدارک لازم جهت ثبت شرکت به قرار ذیل است :

الف - شرایط عمومى درخواست‌کننده ثبت شرکت حمل و نقل هوایی :
۱. تدیّن به دین اسلام یا یکى از ادیان شناخته شده در قانون اساسى جمهورى اسلامى ایران
۲. نداشتن محکومیت جزایى مؤثر که مانع از برخوردارى از حقوق اجتماعى باشد
۳. در اختیار داشتن سرمایه، امکانات و تجهیزات کافى به تشخیص شوراى عالى هواپیمایى کشورى که سرمایهٔ نقدى آن نباید کمتر از دو میلیارد ریال باشد.

ب - شرایط مدیرعامل شرکت یا مدیرعامل اجرایى موسسه :
۱. تابعیت ایران
۲. حداقل ۲۵ سال سن
۳. کارت پایان خدمت وظیفه یا معافیت دائم (براى مردان)
۴. داشتن صلاحیت امنیتى و سیاسى
۵. آشنایى به یکى از زبان‌هاى رایج ایکائو (ترجیحاً انگلیسى)

ج- مدارک لازم
۱. تکمیل فرم سه برگى
۲. ۴ قطعه عکس سه در چهار  و ۵ قطعه عکس شش در چهار
۳. اصل و تصویر شناسنامه از کلیهٔ صفحات ۲ سرى
۴. اصل و تصویر آخرین مدرک تحصیلى
۵. اصل و تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم دو برگ
۶. تصویر گذرنامه متقاضى و همسر از صفحات ۲ تا ۹ یک‌سرى (در صورت دارا بودن)
7. گواهى عدم اعتیاد به مواد مخدر
8. برگ عدم سوء پیشینه
9. اصل و تصویر مدرک ایثارگرى (در صورت دارا بودن)

نظرات() 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :